Bekijk ons complete productaanbod

The Impulse Factory werd opgericht in 1999 door Jos de Moor.
Het bedrijf heeft zich sindsdien internationaal ontwikkeld tot een aanbieder van een breed en diep assortiment snack producten. Vooral op het gebied van extruders en biologische
snacks is TIF uitgegroeid tot specialist.

Productaanbod: De langdurige samenwerking met een uitgebreid leveranciersnetwerk van grondstoffen en flavours biedt The Impulse Factory de mogelijkheid een breed assortiment van zowel traditionele als innovatieve producten aan te bieden. Of het nu gaat om extruded snacks, tortilla chips, pretzels, aardappelchips, toast en bakwaren, de mogelijkheden zijn ongekend. Hierbij kunnen zowel tailormade als merk oplossingen worden aangeboden.

Zo is The Impulse Factory een van de drijvende krachten achter het succes van gezondere en biologische snacks. Maar ook initiator van uitstekende private label alternatieven voor succesvolle merkartikelen.

Klik op de video hiernaast voor een nadere kennismaking.

Klant- en consumentgericht; perfecte kwaliteit snacks.

The Impulse Factory volgt nauwlettend de ontwikkelingen en mogelijkheden op de internationale markt en stemt het aanbod daarop af. Dit op eigen initiatief maar ook in nauw overleg met de klant.
Bij elk product dat we verzorgen staat een perfecte smaakbeleving centraal; dat is immers een voorwaarde voor een succes in de markt. TIF en zijn productielocaties zijn IFS en/of BRC gecertificeerd en werken volgens internationaal erkende normen waardoor kwaliteit wordt verzekerd. Voor het biologische assortiment zijn we SKAL gecertificeerd.

Voor het internationale vervoer van onze producten wordt gebruik gemaakt van diverse IFS gecertificeerde transportbedrijven.

CHIPS:

Deze populaire snack is verkrijgbaar in diverse snijvormen, diktes en smaken. Naast fabrieksmatig gemaakte chips, zijn ook ambachtelijke varianten (kettle cooked) mogelijk.

Ook in bio-varianten.

CHIPS MET EEN VORMPJE:

Onze snacks zijn beschikbaar in veel vormen en smaken. Voor elke doelgroep volop mogelijkheden. Voor alle populaire zoutjes is een perfect Private Label alternatief beschikbaar.

Ook in bio-varianten.

TORTILLA CHIPS:

Deze maïssnack heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een publiekslieveling. Beschikbaar in diverse smaken. De naturel met variant combineert prima met dips als salsa of guacamole.

Ook in bio-varianten.

PEULVRUCHTEN CHIPS:

Chips gemaakt van peulvruchten en zaden. Op basis van grondstoffen als quinoa, linzen en kikkererwten zijn heerlijke chips verkrijgbaar in vele smaken.

Ook in bio-varianten.

POPCORN:

De snack bij uitstek voor een filmavondje. Popcorn is laag in vet en verkrijgbaar in zoete en hartige smaken.

Ook in bio-varianten.

PRETZELS EN ZOUTE BISCUITS:

Naast de gewone pretzels zijn ook meer bijzondere varianten mogelijk zoals sticks gedipt in chocolade of met karamel-smaak.

Ook in bio-varianten.

BROODSNACKS & DEEGWAREN

Kaasstengels, grissini, dipstokjes en toast. Ook voor deze producten kun je terecht bij The Impulse Factory.

Ook in bio-varianten.

FRUIT SNACKS & SUIKERSPIN:

Fruit chips op basis van gedroogd fruit zoals appel en aardbei winnen aan populariteit. Ook voor voorverpakte suikerspin ben je bij ons aan het goede adres.

Ook in bio-varianten.